Mousse de mure

Mousse de mure

Se prea poate să vă întrebați de unde avem atâtea mure. Și pe deasupra și proaspete. Ei bine, dintr-o tufă mare și plină de mure, care de vreo lună încoace a făcut încontinuu fructe. Noi credem că ar fi păcat să nu fie folosite și, tocmai de aceea,  de fiecare dată când ne vine o idee pentru vreun desert, încercăm să le integrăm. Unele deserturi sunt mai complicate, ce-i drept, așa că de data asta am zis să facem ceva foarte simplu și foarte rapid. Și am făcut un mousse de mure, care a ieșit de-a dreptul delicios.



 INGREDIENTE

2 albușuri

3 linguri zahăr pudră

½ linguriță oțet

100 g mure



  MOD DE PREPARARE

  • Albușurile se mixează cu praf de sare până devin tari
  • Se adaugă zahărul treptat mixând continuu,după ce ați adăugat toată cantitatea de zahăr puteți încorpora și otețul în compoziție
  • Murele se adaugă la final și se mai mixează 2-3 minute

mousse de mure mousse de mure




2 Comments

Add Yours
    • 2
      loveforspices

      Ouăle pe care le-am folosit noi sunt ouă proaspete de casă, de la găini sănătoase. Dacă aveți vreun dubiu asupra provenienței ouălor sau a stării lor în momentul în care le-ați cumpărat (dacă nu sunt de casă), evitați să faceți acest mousse. Este important să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *