Sărbători Fericite!

Sărbători Fericite!

Este al doilea Crăciun pe care eu și Diana îl petrecem împreună. Nu cu mult timp înainte de ultimul Crăciun am început să lucrăm la blogul nostru și suntem foarte încântați de cât de mult am progresat în acest an. Printre sesiuni de examene și perioade pline până peste cap de muncă, am reușit să ne facem timp să gătim și să postăm rețete pe gustul nostru (sperăm ca și al vostru), cu o mai mare înclinație spre deserturi.

Acum, în prag de sărbătoare, vrem să facem două lucruri:

1. Să vă urăm sărbători fericite cu o felicitare:love for spices

2. Să facem o listă cu deserturi pe care noi le credem potrivite pentru Crăciun. Și începem așa:

Tiramisu

Mama este o mândră gospodină căreia îi place să învețe și să facă rețete noi. De fiecare dată când mănâncă o prăjitură nouă, cere și rețeta. Așa s-a întâmplat și cu tiramisu. 6 ani mai târziu, noi vă recomandăm acest desert. O să fie plăcut de întreaga familie! Click pe imagine pentru rețetă.

Tiramisu cupcakes

Atunci când pe lângă cei ai casei, mai vin la masă și musafiri, varianta mai bună pentru voi sunt tiramisu cupcakes. Așa, toată lumea va primi cu siguranță cel puțin una. Click pe imagine pentru rețetă.

Crumble cu mere

Singurul motiv (spun asta pentru că nu am nevoie de nici un alt motiv pentru această sugestie) de care aveți nevoie pentru a face crumble cu mere: e perioada în care în casă e miros de cozonaci, portocale și scorțișoară. Și ce merge bine cu scorțișoara? Mărul, desigur. Click pe imagine pentru rețetă.

Rulouri cu scorțișoara

La fel ca și la crumble cu mere: scorțișoară! Click pe imagine pentru rețetă.

Prăjitură cu portocale

E Crăciunul și așa cum am spus și la crumble: mirosul de portocale se simte în aer de Crăciun, în orice gospodărie. Click pe imagine pentru rețetă.

Turtă dulce

În formă de brad, om de turtă dulce, inimioară, stea sau câte și mai câte, turta dulce este un desert care merge bine lângă o cană de lapte. Click pe imagine pentru rețetă.

Cozonac cu mac

Veșnicul cozonac, desert tradițional omniprezent în gospodării, fie că e Crăciun, fie că e Paști, fie că e o simplă zi de sâmbătă și ție pur și simplu poftă să îl mănânci. Click pe imagine pentru rețetă.

 

Sărbători fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *